Vetokoukut ja sähkösarjat – Koukkupaja Oy

Olemme Suomen suurin vetokoukkujen erikoisliike. Asennamme vuosittain yli 10 000 vetokoukkua. Asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Kun ostat sekä osat että asennuspalvelun meiltä, saat 3 vuoden kaikenkattavan laatutakuun vetokoukullesi!

Nyt voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla Mash-palvelun kautta!

Vetokoukut

Autoihin on pääasiallisesti kiinteitä tai irrotettavia vetokoukkuja. Joissakin malleissa käytetään myös alle taittuvia versioita, kun taas tiettyihin autoihin voidaan asentaa vain irroitettava vetokoukku.

Käytämme ainoastaan eurooppalaisia E-tyyppihyväksyttyjä laadukkaita vetokoukkuja, joten vetokoukkua ei tarvitse katsastaa erikseen.

Asennamme mm. seuraavia vetokoukku -merkkejä: Westfalia, Monoflex, Aragon, Bosal, Brink, GDW, Felox, Kovil ja Stark.

Varastoltamme löytyvät yleisimpien automerkkien vetokoukut, mm. Audi, BMW, Ford, Kia, Mercedez-Benz, Nissan, Skoda, Toyota, VW, Volvo jne.

Vetokoukkuihin on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on yleisin ja 13-napaista käytetään mm. asuntovaunuissa ja katsastettavissa perävaunuissa. Napaisuus on vaihdettavissa adapterilla. Monet sähkösarjat vaativat niiden sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin. Sähkösarjan asentaminen hoituu Koukkupajalla avaimet käteen -periaatteella.

Meiltä asennettuna ostetuille vetokoukuille tulee aina 3 VUODEN LAATUTAKUU.

Kiinteä vetokoukku

Kiinteä vetokoukku on edullisin ratkaisu ja on aina valmiina käytettäväksi. Helppo: Kiinteät vetokoukut ovat tunnettuja nopeasta ja helposta asennettavuudesta ja täydellisestä sopivuudesta autoihin. Aina valmis: Vetokoukku on joka tilanteessa välittömästi käyttövalmiina ja siksi sopiva myös jatkuvaan käyttöön.

 

Irroitettava vetokoukku

Irroitettavan koukun kuulaosa suositellaan irroittamaan aina silloin, kun vetokoukku ei ole käytössä. Irroitettavaa vetokoukkua on saatavilla vertikaalisesti ja horisontaalisesti irroitettavana. Yleisesti käytämme vertikaalista vetokoukkua, mutta joihinkin autoihin on mahdollista asentaa vain horisontaalinen irroitus.

Irroitettava vetokoukku on ideaali ratkaisu niille, jotka käyttävät vetokoukkua silloin tällöin, esim. pyöräretkillä tai peräkärryä varten.

Irroitettava vetokoukku on turvallinen, unohtamatta helppokäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Autosi ulkonäköä ajatellen irroitettava vetokoukku on oikea vaihtoehto, jos haluat säilyttää autosi mahdollisimman alkuperäisen näköisenä.

Irroitettava vetokoukku jättää myös peräkontin edustan vapaaksi. Tietyissä automalleissa irroitettava vetokoukku poistaa häiriömahdollisuuden peruutusavustimilta.