Suomen suurin vetokoukkujen erikoisliike

TARJOUSPYYNNÖT JA TILAUKSET

Toimipisteet avoinna arkisin klo. 8-16
Puhelinpäivystys arkisin klo. 9-16

[email protected]

0104201700 050 338 4703 (ei tekstiviestejä)

Soita  Sähköposti

Vetokoukun sähkösarjan asennus

Valitsemme asiantuntevasti autoosi oikean ja laadukkaan sähkösarjan ja mahdollisesti tarvittavat koodauksen suoritamme aina asennuksen jälkeen eli saatte aina täysin käyttövalmiina vetokoukun sekä sähkösarjan. Monet sähkösarjat vaativat sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin, meillä sopeuttaminen hoituu avaimet käteen -periaatteella! Meiltä asennettuna ostetulle sähkösarjalle tulee aina 3 vuoden laatutakuu!

Käytämme pääsääntöisesti merkki-/mallikohtaisia sähkösarjoja. Sähkösarjan valmistajista käytämme pääasiallisesti esim. seuraavia: Erich-Jaeger, ECS, Aragon, Westfalia ja Jaeger. Saatavuudesta riippuen saatamme välillä käyttää myös muita valmistajia.

Vetokoukkuihimme on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on yleisin ja 13-napaista käytetään muun muassa asuntovaunuissa ja katsastettavissa perävaunuissa. Sähkösarjan napaisuus on vaihdettavissa adapterilla.

7-napainen sähkösarja

7-napainen sähkösarja on peruskärryä vetävä ja edullinen sähkösarja -ratkaisu. Peräkärryssä toimii kaikki vaadittavat ajonaikaiset valot.

13-napainen sähkösarja

13-napaista liitintä käytetään usein asuntovaunuissa, joissa on käytössä vakiovirtaa jääkaapille, sisävalaistukselle sekä sellaisille trailereille missä on peruutusvalo.

Adapterit

Adaptereilla voi napaisuuden muuntaa 13->7:n tai 7->13:sta.