Vetokoukut, sähkösarjat ja peruutustutkat

Vetokoukun hankinta Koukkupajalta on turvallinen ja edullinen ostopäätös.

Olemme Suomen suurin asiantunteva ja ammattitaitoinen vetokoukkujen erikoisliike.

Meillä etukäteen sovittu kiinteä hinta pitää, joten et joudu maksamaan yllätyskustannuksista.

Hoidamme kaiken puolestasi! Asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Kun ostat sekä osat että asennuspalvelun meiltä, saat myös hankkimallesi paketille kolmen vuoden kaikenkattavan takuun.

Nyt voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla Mash-palvelun kautta!

Vetokoukut

Autoihin on pääasiallisesti kiinteitä tai irrotettavia vetokoukkuja. Joissakin malleissa käytetään myös alle taittuvia versioita, kun taas tiettyihin autoihin voidaan asentaa vain irrotettava koukku.

Käytämme ainoastaan eurooppalaisia E-tyyppihyväksyttyjä laadukkaita vetokoukkuja, joten vetokoukkua ei tarvitse katsastaa erikseeen.

Asentamiamme vetokoukkumerkkejä ovat mm. Westfalia, Monoflex, Aragon, Bosal, Brink, GDW, Felox, Kovil ja Stark.

Keskusvarastoltamme löytyvät yleisempien automerkkien vetokoukut (mm. Volkswagen, Skoda, Audi, BMW, Volvo, Toyota, Nissan, Ford, Mercedez-Benz, Kia, ym.), mutta harvinaisempiin automerkkeihin/- malleihin vetokoukut saattavat olla tilaustavaraa, jolloin toimitus saattaa kestää yli viikon.

Vetokoukkujen sähkösarjat

Vetokoukkuihimme on saatavilla sekä 7- että 13-napaisia sähkösarjoja. Suomessa 7-napainen sähkösarja on yleisin ja 13-napaista käytetään muun muassa asuntovaunuissa ja katsastettavissa perävaunuissa. Napaisuus on vaihdettavissa adapterilla. Monet sähkösarjat vaativat niiden sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin. Sähkösarjan asentaminen hoituu Koukkupajalla avaimet käteen -periaatteella.

Peruutustutkat

Asennamme laadukasta Cobra:n valmistamaa peruutustutkaa, joka ilmoittaa tihenevin äänimerkein lähestyvästä esteestä auton takana.

KYSY LISÄÄ PERUUTUSTUTKISTA

 

 

TARJOUSPYYNNÖT JA TILAUKSET

010 420 1700
050 338 4703 (ei tekstiviestejä)

Ennen asennusta

Huolehdithan ennen asennukselle saapumista, että autosi on mahdollisimman puhdas ja tavaratila olisi tyhjä.

Kiitos!