Autoliitto avasi uuden pisteen Hämeenlinnaan

Autoliitto avasi uuden pisteen Hämeenlinnaan.

AL-autopalvelukeskus Hämeenlinna sijaitsee osoitteessa Eino Leinon katu 23, 13130 Hämeenlinna. Autopalvelukeskuksen virallisia avajaisia vietettiin perjantaina 7.9.2018. AL-autopalvelukeskuksessa onnistuu määräaikaiskatsastus, auton huolto, vetokoukkuasennukset, tuulilasinvaihdot ja Autoliiton kaupan tuotteiden ostaminen. AL-autopalvelukeskukset on perustettu yhteistyössä hinauskumppaneiden kanssa, mutta nyttemmin Autoliitto on lähtenyt kehittämään moniyrittäjäpohjaisia palvelukeskuksia. Hämeenlinnan toimipiste jatkaa tällä linjalla.

”Yrittäjät kaikissa AL-autopalvelukeskuksissa toimivat itsenäisinä yrityksinä, mutta autopalvelukeskus toimii Autoliiton ilmeen alla. Autoliitto saa AL-autopalvelukeskusten kautta näkyvyyttä ja Autoliiton palvelut lähelle jäseniä ja muita asiakkaita. Yrittäjät hyötyvät puolestaan Autoliiton vahvasta tuotemerkistä, kampanjoista ja yhteisestä markkinoinnista. Autoliiton jäsenet saavat lisäksi jäsenetuja”, Autoliitto ry:n omistaman AL-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ari Rajala kertoo. Autoliiton edeltäjäjärjestö Autoklubi perustettiin 19.11.1919. Tänään vuonna 2018 Autoliitto on yli 120 000 jäsenen etu-, palvelu- ja harrastusjärjestö.

Koukkupaja kuuluu Autoliittoon

Autoliiton Hämeenlinnan autopalvelukeskuksessa toimii 3 alan yritystä.

HelppoKatsastus, Carglass (tuulilasien vaihto/korjaaminen) sekä Koukkupaja (vetokoukut ja peruutustutkat). Samassa kiinteistössä toimii myös käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut AutoQ (Autoliiton kaupan tuotteiden myynti sekä jäsenasiat) sekä huoltokorjaamo Osago tuovat monipuoliset palvelut autoilijoiden ulottuville.

Autoliiton edut ja hyödyt

Autoliitto on 99 vuotta vanha yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö. AL on kansainvälisen autoliitto FIA:n jäsen. AL käyttää asiantuntemusta sujuvan ja turvallisen liikkumisen edistämiseksi kotimaassa.  AL tarjoaa testituloksia liikenteen eri osa-alueilta sekä tietoa auton hankintaan, taloudelliseen pitoon ja antaa jäsenille lainopillista neuvontaa. AL tarjoaa jäsenilleen myös matkailuun liittyviä etuja. Jäsenetuja on sekä Suomessa että ulkomailla. Näiden etujen lisäksi AL:lla on kuluttajille ja yrityksille suunnattuja palveluja. AL-kaupasta saa tuotteita jäsenhintaa, kaupasta löytyy tuotteita autoiluun, matkailuun ja vapaa-aikaan. Autoliitto tarjoaa paikallisosastojensa kautta mahdollisuuden verkostoitua ja harrastaa matkailusta tai -urheilusta kiinnostuneiden kanssa. Autoliiton julkaisema Moottori-lehti julkaistaan 11 kertaa vuodessa ja kuuluu myös jäsenetuihin.

  • SyC! (Show your card) -kansainvälinen autojärjestöjen etuohjelma, jonka kautta jäsenillä on käytössään tuhansia etuja kansainvälisesti.
  • Reissaajille tietoa kiinnostavista kohteista ja eri maiden liikennemääräyksistä.
  • AL:n tiepalvelu auttaa kaikkia tielläliikkujia Suomessa.
  • Plus-jäsenyyteen kuuluvat matkanjatkamispalvelu on voimassa yli 40 Euroopan maassa, palvelu on Plus-jäsenille ilmainen.
  • Autoliitto tarjoaa talviajo- ja ennakoivan ajon koulutusta sekä ikäautoilijakoulutusta.
  • Kaikille jäsenille veloitukseton Autoliiton Ajokoulu tarjoaa henkilöauton ajokortin suorittamiseen