Black Friday tarjous – Kovilin irroitettavat vetokoukut alessa 29.11-6.12.2019

Black Friday tarjous – Kovilin irroitettavat vetokoukut.

Toyota Avensis farmari 2008-2018 Kovilin horisontal irroitettava 550€ (670€)
Toyota Corolla farmari 2002-2006 Kovilin horisontal irroitettava 500€ (620€)
Toyota Yaris 2011-2019 Kovilin horisontal irroitettava 500€ (620€)
Toyota Auris farmari (ei hybridi) 2013-2019 Kovilin horisontal irroitettava 550€ (670€)
Toyota Verso 2009-2018 Kovilin horisontal irroitettava 500€ (670€)

Vw Golf farmari 2013-2019 Kovilin horisontal irroitettava 650€ (720€)

Tarjous voimassa 29.11-6.12.2019.

Koukkupaja Oy tekee vuosittain n. 10 000 vetokoukun asennusta, jonka takia asentajamme ovat alansa huippuammattilaisia. Laadun takaamiseksi emme käytä alihankkijoita.

Monet sähkösarjat vaativat sopeuttamisen auton tietojärjestelmiin, meillä sopeuttaminen hoituu avaimet käteen -periaatteella!

Kun ostat sekä osat että asennuspalvelun meiltä, saat myös hankkimallesi paketille kolmen vuoden kaikenkattavan takuun.

Vetokoukun asennukseen pitää varata keskimäärin aikaa noin 3 tuntia.

Haemme Rovaniemelle vetokoukkuasentajaa/ toimipistevastaavaa

Haemme talvella avattavaan Rovaniemen pisteeseemme asentajaa/toimipistevastaavaa. Työhösi kuuluu päivän asennuksien lisäksi toimipisteen muut juoksevat työt (rahastus, laskutus, asiakaspalvelu, tavaran vastaanotto ym.).

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on tes:iä korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely meillä huomioidaan.

Lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10159301?lang=fi

Koukkupaja avasi uuden vetokoukkujen asennuspisteen Poriin

Uusin Koukkupajan toimipiste on avattu Poriin, osoitteeseen Satakunnankatu 40 28130, Pori (puh. 075 325 7021). Koukkupaja Oy on Suomen suurin vetokoukkujen asenusketju, asennamme vuosittain yli 10 000 vetokoukkua. Uuden asennuspisteen avaamisen jälkeen Koukkupaja Oy operoi jo 18:sta paikkakunnalla. Lisäksi toimimme maahantuojana useille merkeille (esim. Westfalia, Aragon ja Erich Jaeger). Käytämme ainoastaan eurooppalaisia huipputuotteita. Asentamiamme E-tyyppihyväksyttäjä vetokoukkuja ei tarvitse katsastaa erikseen. Asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Hinnoittelumme on aina rehellistä; etukäteen sovittu edullinen pakettihinta sisältää aina kaiken käyttövalmiille vetokoukulle autoosi. Vetokoukun asennuksille annamme 3 vuoden laatutakuun

Haemme Helsinkiin ja Vantaalle vetokoukkuasentajia

Haemme pääkaupunkiseudulle kahta vetokoukkuasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Paikat ovat avoinna Vantaalla sekä uudessa tulevassa pisteessämme Helsingin Herttoniemessä.

Palkkaus: Lähtötason palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja on tes:iä korkeampi. Tulevaisuudessa palkkakehitykseen voi vaikuttaa itse omalla toiminnallaan eli oppiminen, osaaminen, aktiivinen asenne sekä huolellinen työskentely meillä huomioidaan.

Vaadimme autoalan koulutusta/kokemusta. Mikäli olet itseoppinut harrastaja niin se käy myös. Perus tietotekniikkataidot ja positiivinen asenne asiakaspalveluun on hyvä olla.

Lisätiedot:  https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10178289?lang=fi

Hybrid-, kaasu- ja sähköautot – vetomassat ja vetäminen

Nykyään yhä useampi uusi auto on tavalla tai toisella hybrid (sähkö-/polttomoottori, tai kaasu/polttomoottori) tai täyssähköauto.

Monin paikoin hybrid- ja sähköautoissa on heikot vetomassat tai ei lainkaan vetomassoja*.

*suurin mahdollinen paino vedettävälle massalle jarruilla/jarruitta

Tämä tulee ottaa huomioon jos autolla on tarve vetää massaa perässä, oli kyseessä sitten asuntovaunun, trailerin tai ihan perus peräkärryn vetämistä.

Monissa tapauksissa auton varustetaso vaikuttaa myös vetomassoihin.

Uusien autojen jälleenmyyjillä on tieto siitä, onko autossa vetomassat vai ei.

Käytettyjen autojen kanssa tässä asiassa on mahdollisuus ”isoon kompastumiseen”, mikäli massojen olemassaoloa ei tarkasta.

Koukkupajalla on rajoitettu mahdollisuus auton vetomassojen tarkastamiseen rekisteritunnuksen perusteella. Vetomassat löytyvät myös auton rekisteriotteesta tai Trafista.

Auton ja kärryn kokonaismassasta kannattaa ottaa huomioon myös mahdollinen ajokorttiluokkien riittävyys, jos yhdistelmä on hyvin painava.

Tekniikan jatkuvasti kehittyessä, tulee myös hybrid- ja sähköautojen vetokyvyt todennäköisesti nousemaan ja ne on nousseet jo huomattavasti hybridiaikojen alusta.

Nykyään jo joissain täyssähköautoissakin on vetomassat.

Haussa vetokoukkujen asentaja/asiakaspalvelija Tukholmaan

Suomen suurin vetokoukkujen asennusketju Koukkupaja Oy laajenee Ruotsiin alkuvuodesta 2019. Avaamme ensimmäisen pisteemme Tukholmaan Upplands Väsbyn alueelle. Haemme nyt joukkoomme asiakaspalvelukykyistä asentajaa. Tehtäviin kuuluu vetokoukkujen ja sähkösarjojen asennus, asiakastöiden laskutus, sekä mahdolliset tilaukset ja asiakaspalvelu. Asennustaitojen lisäksi kaivattuja ominaisuuksia olisi hyvä Ruotsinkielen taito sekä edellytykset asiakaspalveluun. Mikäli yllä olevat kuvaukset osuvat sinuun, niin laita CV ja hakemus osoitteeseen jaki.anttila@koukkupaja.fi ja lähde mukaan rakentamaan uutta Koukkupajaa Ruotsiin! Autamme muuttoon liittyvissä asioissa.

Sponsoroimme Sebastian Långströmiä 2020 olympialaisiin

Koukkupaja sponsoroi Sebastian Långströmin tietä vuoden 2020 olympialaisiin asti.

Seba on 20 vuotias intohimoinen ampumaurheilija, jonka tavoitteet ovat korkealla ja se on huomattu! Seba aloitti kilpa-ammunnan jo 6 vuotiaana ja ollaan kovasti häntä heittämässä Tokion olympialaisiin. Seban valmentajana toimii entinen olympia-ampuja Juha Hirvi sekä taustatukena mm. Aake Kalliala ja Sakari Kuosmanen.

Sebastian Långströmin saavutuksia:

Junior World Cup, 2018 Sydney – kultamitali

Tiimimitalit:

World Championships – pronssimitali

European Championships – pronssimitali

Swedish Cup, 2018 – hopeamitali

Polish Cup, 2017 – hopeamitali

Lisää tietoa Seban saavutuksista ja tiestä 2020 vuoden olympialaisiin:

https://www.ampumaurheiluliitto.fi/kivaari/urheilijat/sebastian-langstrom/

Autoliitto juhlii Iisalmen pisteen avajaisia

Autoliiton AL-autopalvelukeskusten verkosto laajenee Iisalmeen (Karjalankatu 23). Iisalmi on Autoliiton 15. toimipiste Helsingin Hämeentiellä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi. Viirallisia avajaisia vietetään keskiviikkona 21.11. klo 10-19 ja torstaina 22.11. klo 9-16, jolloin asiakkaille on erikoistarjouksia. Ensimmäiset AL-autopalvelukeskukset on perustettu yhteistyössä hinauskumppaneiden kanssa, mutta nykyisin Autoliitto kehittää moniyrittäjäpohjaisia palvelukeskuksia. Iisalmen toimipiste jatkaa tällä linjalla. Iisalmessa toimivat avajaisvaiheessa pikaöljynvaihtoihin ja muihin yleisimpiin huoltopalveluihin, kuten nesteiden, polttimoiden ja suodattimien vaihtoihin sekä ilmastointi- ja jarruhuoltoihin erikoistunut Öljypiste Oy ja muun muassa vetokoukkuja ja peruutustutkia asentava Koukkupaja Oy. Toimipisteessä on myös AL-shop, josta voi hankkia jäsenhintaan Autoliiton kaupan tuotteita.

Koukkupajan toimipiste on avattu Mikkeliin

Uusin Koukkupajan toimipiste on avattu Mikkeliin, osoitteeseen Kaapelikatu 1 50130 Mikkeli (p. 075 325 7020). Koukkupaja Oy on Suomen suurin vetokoukkujen asentaja, asennamme vuosittain yli 10 000 vetokoukkua. Uuden asennuspisteen avaamisen jälkeen Koukkupaja Oy operoi jo 17:sta paikkakunnalla kotimaassa! Lisäksi toimimme maahantuojana useille merkeille (esim. Westfalia, Aragon ja Erich Jaeger). Käytämme ainoastaan eurooppalaisia huipputuotteita. Asentamiamme E-tyyppihyväksyttäjä vetokoukkuja ei tarvitse katsastaa erikseen. Asennustyön tekevät Koukkupajan omat ammattitaitoiset asentajat, eivät alihankkijat. Hinnoittelumme on aina rehellistä; etukäteen sovittu edullinen pakettihinta sisältää aina kaiken käyttövalmiille vetokoukulle autoosi. Vetokoukun asennuksille annamme 3 vuoden laatutakuun!

Autoliitto avasi uuden pisteen Hämeenlinnaan

Autoliitto avasi uuden pisteen Hämeenlinnaan.

AL-autopalvelukeskus Hämeenlinna sijaitsee osoitteessa Eino Leinon katu 23, 13130 Hämeenlinna. Autopalvelukeskuksen virallisia avajaisia vietettiin perjantaina 7.9.2018. AL-autopalvelukeskuksessa onnistuu määräaikaiskatsastus, auton huolto, vetokoukkuasennukset, tuulilasinvaihdot ja Autoliiton kaupan tuotteiden ostaminen. AL-autopalvelukeskukset on perustettu yhteistyössä hinauskumppaneiden kanssa, mutta nyttemmin Autoliitto on lähtenyt kehittämään moniyrittäjäpohjaisia palvelukeskuksia. Hämeenlinnan toimipiste jatkaa tällä linjalla.

”Yrittäjät kaikissa AL-autopalvelukeskuksissa toimivat itsenäisinä yrityksinä, mutta autopalvelukeskus toimii Autoliiton ilmeen alla. Autoliitto saa AL-autopalvelukeskusten kautta näkyvyyttä ja Autoliiton palvelut lähelle jäseniä ja muita asiakkaita. Yrittäjät hyötyvät puolestaan Autoliiton vahvasta tuotemerkistä, kampanjoista ja yhteisestä markkinoinnista. Autoliiton jäsenet saavat lisäksi jäsenetuja”, Autoliitto ry:n omistaman AL-palvelut Oy:n toimitusjohtaja Ari Rajala kertoo. Autoliiton edeltäjäjärjestö Autoklubi perustettiin 19.11.1919. Tänään vuonna 2018 Autoliitto on yli 120 000 jäsenen etu-, palvelu- ja harrastusjärjestö.

Koukkupaja kuuluu Autoliittoon

Autoliiton Hämeenlinnan autopalvelukeskuksessa toimii 3 alan yritystä.

HelppoKatsastus, Carglass (tuulilasien vaihto/korjaaminen) sekä Koukkupaja (vetokoukut ja peruutustutkat). Samassa kiinteistössä toimii myös käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut AutoQ (Autoliiton kaupan tuotteiden myynti sekä jäsenasiat) sekä huoltokorjaamo Osago tuovat monipuoliset palvelut autoilijoiden ulottuville.

Autoliiton edut ja hyödyt

Autoliitto on 99 vuotta vanha yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö. AL on kansainvälisen autoliitto FIA:n jäsen. AL käyttää asiantuntemusta sujuvan ja turvallisen liikkumisen edistämiseksi kotimaassa.  AL tarjoaa testituloksia liikenteen eri osa-alueilta sekä tietoa auton hankintaan, taloudelliseen pitoon ja antaa jäsenille lainopillista neuvontaa. AL tarjoaa jäsenilleen myös matkailuun liittyviä etuja. Jäsenetuja on sekä Suomessa että ulkomailla. Näiden etujen lisäksi AL:lla on kuluttajille ja yrityksille suunnattuja palveluja. AL-kaupasta saa tuotteita jäsenhintaa, kaupasta löytyy tuotteita autoiluun, matkailuun ja vapaa-aikaan. Autoliitto tarjoaa paikallisosastojensa kautta mahdollisuuden verkostoitua ja harrastaa matkailusta tai -urheilusta kiinnostuneiden kanssa. Autoliiton julkaisema Moottori-lehti julkaistaan 11 kertaa vuodessa ja kuuluu myös jäsenetuihin.

  • SyC! (Show your card) -kansainvälinen autojärjestöjen etuohjelma, jonka kautta jäsenillä on käytössään tuhansia etuja kansainvälisesti.
  • Reissaajille tietoa kiinnostavista kohteista ja eri maiden liikennemääräyksistä.
  • AL:n tiepalvelu auttaa kaikkia tielläliikkujia Suomessa.
  • Plus-jäsenyyteen kuuluvat matkanjatkamispalvelu on voimassa yli 40 Euroopan maassa, palvelu on Plus-jäsenille ilmainen.
  • Autoliitto tarjoaa talviajo- ja ennakoivan ajon koulutusta sekä ikäautoilijakoulutusta.
  • Kaikille jäsenille veloitukseton Autoliiton Ajokoulu tarjoaa henkilöauton ajokortin suorittamiseen